Selecteer een pagina

Een buscamper heeft als kenmerk in een compact formaat te zijn uitgevoerd. Het is met
betrekking tot de verschillende soorten campers de kleinste uitvoering.

Het design van een bestelbus is als uitgangspunt genomen om buscampers te ontwerpen. Het woondeel van een buscamper is ingebouwd en dus niet op het chassis gebouwd. Er ontstaat hierdoor een extra hoog dak en dat voorziet weer in een optimale leefruimte.

Overigens zijn er buscampers die met een hefdak zijn uitgevoerd, zodat de ruimte eronder te benutten is als kinderslaapplaats.

Buscampers staan bekend om de efficiënte indeling van de beperkte ruimte, zodat alle basisvoorzieningen aanwezig zijn. Bijvoorbeeld een keuken, douche en een vast toilet en er is bij de meeste buscampers ook nog een zithoek.

Een buscamper biedt ook praktisch gemak. Zo rijdt deze camper als een hoog model personenauto. Bovendien is de buscamper wendbaar en biedt een gewone parkeerplaats door het compacte model uitkomst om te parkeren. Verder is de camper als je er niet mee op vakantie gaat gewoon als auto te gebruiken.

 

Ben je benieuwd hoe het is om in een buscamper te rijden? Dan is het handig om eerst een keer te huren voordat je overgaat tot het kopen!

 

Met deze kortingscode krijg je 30 euro tegoed op een camper

Voor andere aanbiedingen kun je hier op onze DEAL pagina kijken!