Selecteer een pagina

Over ons

Welkom op hét inspiratie platform voor jouw volgende camperreis met kids. Ons team van enthousiaste camperaars deelt de allerleukste plekjes en reistips zodat jullie een onvergetelijke roadtrip kunnen plannen!

Met samen meer dan 60 jaar reiservaring delen wij de leukste, uniekste en meest bijzondere plekjes met jullie. Ook lees je de beste tips van locals en andere doorgewinterde reizigers, zodat jullie voorpret op de volgende trip nog groter wordt!

Samenwerken?

Momenteel staan wij open voor nieuwe duurzame samenwerkingen!

Wil je een merk, bestemming of product onder de aandacht brengen bij Nederlandse reizigers? Dat kan op onze website! Wij kunnen hiervoor speciale gesponsorde artikelen schrijven. Deze content zal altijd zo geschreven worden dat deze interessant is voor onze lezers en tegelijkertijd de doelen van jouw organisatie in achting neemt.

Of het nu gaat om een social media post, gesponsord artikel of persreis, wij zullen met je meedenken wat de beste oplossing is met het meeste resultaat. 

Mocht je interesse hebben om met ons samen te werken, dan kan je contact opnemen via samenwerken@camperreistips.nl

WE Got You Covered

evergreen content

Wij schrijven evergreen content waarmee u product, dienst of reis gepromoot wordt via een interessante blogpost. Goed voor google en uw bedrijf!

Reis deals

Wilt u een reis deal aanbieden aan uw klanten, en uw publiek verbreden? Uw reisdeal kan een plek krijgen op onze deals pagina voor zolang u wilt.

social media

Wij hebben meerdere reisgerelateerde social media kanalen waarop wij uw bedrijf in de spotlights kunnen zetten, in overleg kijken we wat het beste bij u en onze werkwijze past!

GRATIS CAMPER PAKLIJST