Selecteer een pagina

Wat krijg je als je liefhebbers van DIY campers & busjes, natuur, kunst, kamperen, off-grid, duurzaamheid met elkaar combineert? Juist, de Open Van Days! Dit toffe vanlife festival wordt voor de tweede keer georganiseerd en is een aanrader voor iedereen die van vanlife houdt.

Wat vind je op de Open Van Days 2022

Net zoals op elk festival is er van alles te ontdekken, van muziek tot een markt tot heerlijk eten. Er is echter één grote rode draad door alle festiviteiten: Vanlife!

Inspiratie over vanlife

Dit festival is de juiste plek om inspiratie op te doen voor jouw eigen camper of busje. Er is een verscheidenheid aan campers en vans aanwezig mét eigenaar, zodat jij vol nieuwe ideeën weer naar huis gaat aan het einde van het festival. Ook zullen er sprekers zijn die jou alles kunnen vertellen over reizen met kids, natuurbehoud, digital nomadschap en meer. Zo vertelt Dieter bijvoorbeeld over het leven in een camper met 3 kids…zonder grijze haren te krijgen 😉

Ook zijn er allerlei bedrijven met vanlife gerelateerde producten en diensten. Daarnaast vind je ook gewoon leuke en mooie producten om te shoppen.

Workshops

Tot slot zullen er ook workshops gegeven worden die te maken hebben met reizen en vanlife! Zo kun je een workshop volgen over het afwerken van jouw camper met natuurlijke materialen. Of wat dacht je van jouw eigen houten lepel uitsnijden, leuk voor op reis! En bij Cedric kun jij alles te weten komen over de do’s en don’ts van het zagen van gaten in jouw camper.

Praktisch

Het festival is van 16 september tot 18 september en vind plaats bij De Bosbar (Wasseven 92, 3945 Ham, België). Dit is ongeveer een uurtje rijden vanaf Eindhoven en Tilburg. Je kunt het festival zowel met camper als zonder camper bezoeken. Het idee is namelijk om ook iedereen die nog niet weet of reizen met een camper wat voor hen is, te inspireren.

Kosten

Je kunt een weekend ticket of dagticket aanschaffen voor het festival. Met dit ticket heb je toegang tot alle festiviteiten. Als je op het terrein wilt overnachten schaf je daarnaast een tent/van ticket aan. Voor de parking koop je een extra parking ticket.

De consumptiebonnen zijn via de website te bestellen met korting! Kids onder de 12 jaar mogen gratis naar het festival. Ook honden zijn toegelaten, maar wel aangelijnd.

Klik hier om naar de Open Van Days 2022 te gaan!

Open Van Days 2022